•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Álmodd meg Henivel- DreamPlanner Wedding

A DreamPlanner Wedding jelenleg esküvőszervezéssel, tanácsadással és aznapi koordinálással foglalkozik. Profilunk a rusztikus, bohó és elegáns esküvők.

Kiss Henriette vagyok, 5 éve alapítottam saját vállalkozásomat, DreamPlanner Wedding néven, melyben esküvőszervezőként dolgozom. Emellett van egy 8 órás állandó munkahelyem is, ahol global trainerként dolgozom angol nyelven, szerencsére rugalmas időbeosztással. Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert van egy mindenben támogató férjem, és egy okos, vicces és gyönyörű 1 éves kislányom, akire mindig is vágytam :) 

Kép: Levente Kiss Photography


Gyönyörű a weboldalad, látszik, hogy nagyon ízléses, szép munkát végeztek. Miért pont esküvőszervezés? 
 

Nagyon köszönöm! A honlapomat én terveztem és állandóan szerkesztem, mert sosem vagyok teljesen elégedett vele :D Mindig vannak új ötleteim ... Most is dolgozom egy új változaton, teljesen más lesz, mint a jelenlegi, sok-sok meglepetéssel. :) Már nagyon izgulok, alig várom, hogy publikáljam. Az esküvőszervezés nálam egy szerelem, úgy érzem, hogy ebben teljesedhetek ki. Amikor a szertartás elkezdődik, megjelenik a menyasszony és meglátja a vőlegényt...az a pillanat, egyszerűen fantasztikus! Az egész szertartást általában végig sírom, úgyhogy mindig rakok bőven sminkvédőt és vízálló sminket :D
Nagyon sok erőt ad a stresszes helyzetekben az, hogy tudom, hogy a párnak a jelenlétemmel, és szaktudásommal segíthetek, hogy levehetem róluk az aznapi stressz egy részét. Azért gondolom, hogy csak egy részét, mert úgyis aggódni fognak, hogy minden rendben megy-e és úgyis megy majd az izgulás...én is ilyen voltam a saját esküvőmön :D   

Nem gondolod, hogy telített a piac?  

De, nagyon sokan szeretnének esküvőszervezéssel foglalkozni és sokan meg is próbálják, de sajnos a többség fel is adja 1-2 év után. Magyarországon az esküvőszervezők fontossága még nem terjedt el a köztudatban, egyenlőre sajnos a többsége a pároknak csak egy plusz költségként lát minket, pedig igen hasznosak vagyunk :)  Nem titok, hogy igen, bárki meg tudja szervezni a saját esküvőjét, csak az a kérdés, hogy milyen áron? És itt most nem csak a pénzre gondolok. Pár év múlva már remélem jobb lesz a helyzet, és az emberek látni fogják, hogy mennyire jó, ha van egy esküvőszervezőjük, aki mindenben támogatja és segíti Őket a szervezés során.

A magyarországi piacon sokan „szakosodással” próbálnak érvényesülni vagy kitűnni.

Vannak, akik falusi, vintage, néphagyományőrző, romantikus, elegáns, rusztikus vagy extravagáns esküvőkkel foglalkoznak csak, amit én személy szerint nagyon jónak tartok, mert így a pár, aki esetleg esküvőszervezőben gondolkodik, jobban el tud igazodni a piacon, jobban meg tudja találni a saját ízlésüknek megfelelő esküvőszervezőt. Nagyon fontosnak tartom, hogy olyan szolgáltatókat válasszon minden pár, akik stílusban is illenek hozzájuk, akikkel biztosan meg tudják értetni magukat és szimpatikusak egymás számára, hiszen mégiscsak akár 1 évig is együtt fognak dolgozni és sok időt el fognak egymással tölteni.  

Kép: Pinterest

Miben vagytok mások, mint a konkurencia?  

Nem nevezném a többi esküvőszervezőt konkurenciának. Szerintem mindenki más és mindenki (remélem) egységesen a párnak szeretne segíteni. Minden esküvőszervezőnek az a célja, hogy az Őket megkereső párnak segítsen az esküvőjük megszervezésében, hogy levegye róluk azt a terhet, amely egyes esetekben akár szakításhoz is vezethet.

Igen, sajnos egyes párok, annyira hatalmas jelentőséget tulajdonítanak egyes részleteknek, hogy ez az esküvő meghiúsulását is eredményezheti. Én mindig azt szoktam mondani a pároknak, hogy az a jó, ha mind a két fél megtanul egy kicsit engedni a másik boldogságáért cserébe, mert a házasság is így lesz tartós! Kérem szépen...el lehet kezdeni gyakorolni! :D A DreamPlanner Wedding jelenleg esküvőszervezéssel, tanácsadással és aznapi koordinálással foglalkozik. Profilunk a rusztikus, bohó és elegáns esküvők.

Kép: Pinterest

November óta Workshopokat indítunk olyan menyasszonyoknak, akik egyedül vágtak bele esküvőjük megszervezésébe. A Brides' Academy Workshop sorozat célja a menyasszonyoknak megtanítani a legfontosabb lépéseket az esküvőszervezéssel kapcsolatosan.

Megismerhetik a kulisszatitkokat (pl megnézhetik lépésről lépésre, hogy egy virágcsokor vagy egy koszorúslány karkötő hogyan is készül), esetleges bakikról is hallanak, és hogy mire figyeljenek oda a szerződésekben, amiket aláírnak. Minden WS más és más, egyelőre nem ismételtük a tematikát, mert szeretnénk ha mindegyik különleges lenne, ezért is kedveskedünk DIY foglalkozásokkal, finomságokkal és meglepetés vendégekkel a résztvevőknek.

Nagyon sok új ötleteim vannak a vállalkozásommal kapcsolatosan, melyeket az elmúlt hetekben már láthattak azok, akik követnek minket Facebookon. Elindítottuk a DreamPlanner Events oldalunkat, a honlap is készül. Ez a vállalkozás magába foglalja a DP Weddinget és két új irányzat felé is nyitottunk! Az Amerikában nagy népszerűségnek örvendő Baby Shower és Baby & Kids Birthdays-t, így Magyarországon egyedülállóan öleli át ezt a három területet, mely az élet nagy eseményeit emeli ki.

Kep: Levente Kiss Photography

A friss jegyesek hol találnak meg titeket? 

Személyesen Budapest és környékén szoktunk többnyire tevékenykedni, de sokat járunk Győrbe is. Az interneten számos helyen találhatnak meg minket, Facebookon, Instán, Pinteresten is jelen vagyunk, de a honlapunkat is nyugodtan olvasgathatják és azon keresztül is felvehetik velünk a kapcsolatot.  

Összeszokott stábbal dolgozol?

Igen is, meg nem is :) Mivel minden pár más, ezért több szolgáltatóval állok kapcsolatban, hogy a számukra megfelelő szolgáltatót tudjam ajánlani. Ezen kívül nem szeretném az új, tehetséges kezdőket figyelmen kívül hagyni, ezért szeretek a csapatba új szolgáltatókat is bevonni.  

Mi volt idáig a legextrémebb kívánság?

Még nem találkoztam nagyon extrém kívánsággal, de már nagyon várom! Szeretem a kihívásokat ;)   

Szívesen megszólítanám Orsolya Karsait, aki a Ma Vie Dekor megálmodója. Nagyon szeretem a munkáját és már alig várom, hogy ismét együtt dolgozhassunk :) Amivel megszólítanám, az az, hogy meséljen egy kicsit magáról, hogy mégis hogyan tud 5 gyereket és egy sikeres vállalkozást egyszerre menedzselni.


Telefon: +36 70 442 7607 
www.dreamplannerwedding.com
Email: info@dreamplannerwedding.com
Facebook: https://www.facebook.com/DreamPlannerWeddings
Instagram: https://www.instagram.com/dreamplannerwedding/