•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Fashion Awards Hungary: Palvin Barbi visz mindent?

2024-ben 20 éves a Fashion Awards Hungary díjátadó gála. Ez itthon a divat szcénájának a kedvelt és sokak által követett eseménye, hiszen nincs más fórum igazán, ahol a magyar divat képviselőit díjaznák.

Stylistok, modellek, fodrászok és más szakemberek kerülnek előtérbe ilyenkor a kreatív iparágból. Az exkluzív eseményen a hazai fashion élet és celebvilág prominens tagjai vesznek részt, no meg persze azok, akik a mindennapokban szinte láthatatlanul varázsolják divatossá a modellek, ismert emberek kinézetét. Az idei gála az eddigieknél nagyobb show keretében kerül megrendezésre, hiszen az eseményt egy különleges show-val kezdjük, felcsigázva a kedélyeket, maradandó élményt alkotva… mint ahogy a mottónk is jelzi “A divat mindenkié”, így ötvözve két szakmát együtt, lehetőséget kapnak mások is tehetségük bemutatására…Na de ne lőjünk le mindent egyszerre, maradjon meglepetés és egy kis izgalom is! Május 23-án, találkozunk az Akvárium Teraszán! 

Nézzük meg, kik is az idei jelöltek a jubileumi gálán? Most fellebbentjük a fátylat az illusztris névsorról!

A modell kategória már erősen indít. Nyírő Emese az Icon Model Managementtől versenyzik a díjért, aki nagyon komoly kifutókon szerepelt eddig, fiatal tehetségét megmutatva számos további sikereket érhet el még több nagy neves divat cégeknél.

Palvin Barbarának a nevét hallván pedig egy világ követheti csodálva a kislányból lett világsztárunkat. Gyakorlatilag nincs olyan hónap, amikor ne látnánk egy újabb munkáját valamelyik világmárkával együttműködve vagy fotói ne jelennének meg újabb divatmagazinokban…

Rea Milla megmenekülésének történetét pedig mindenki szívébe zárta már. Ő az a modellünk, aki Szomáliából menekült el és ma már a legtöbb itthoni kifutón láthatjuk, a Sugarbirdnak pedig állandó arca.

A Férfiaknál Dan, Misa és Milan az első három befutó, aki a Vogue hasábjain is szerepelt már többek között.

Misa- a Dolce&Gabbana kampányaiban is látható volt, mediterrán jellemével elvarázsolva a divatszakma csúcsát. Nem is csoda, hogy magyar múzsaként emlegetik. Először kapott főszerepet magyarként egy férfi parfüm reklámban amit meg is hosszabbítottak további évekre. 

Vinczeller Milant pedig a hazai közönség is ismeri akár az Aréna reklámból. 3 éve modellkedik, a Nanushka állandó férfi modellje is. 

Dan a pályafutását egy Giorgio Armani bemutatóval kezdte,2017-ben, az olasz divatházak nagy kedvence lett de Ralph Lauren is sokszor dolgozott vele. 

A divattervező jelöltek mezőnye is igen erős. Demeter Richárd ruháit egy ország ismeri, hisz Rúzsa Magdi, Ördög Nóra vagy Zséda viseli leggyakrabban őket a Dancing with the Stars vagy egyéb más tévéműsorokban, koncerteken. 

Ha Nastasja Kinski, Pamela Andreson nevét halljuk, akkor kihez máshoz költhetnénk mint Merő Péterhez, aki már több ország kifutóján is megmutatta alkotásait. Jelenleg a Next Top Model Hungary zsűritagjaként láthatjuk. Kreációit a kifinomult, de magabiztos nők viselik leginkább. 

Varga Viktória az utóbbi néhány év hazai egyik divattervező sztárja itthon, színes, életigenlő ruháit sokan ismerik már. Küldetése, hogy inspirálja a nőket, hogy merjenek színeket viselni ezzel kifejezve nőiességüket és magabiztosságukat. Ahogy Ő mondaná: “Színekbe öltöztetjük az életet”. Ez alól az idei Fashion Awards Hungary sem lesz kivétel hiszen az esemény dress codjaként a fagyi színeket jelölte meg.

A díjakat átadók között nem kis nevek lesznek, akik maguk is sokat tettek a magyar divatért. 

Náray Tamás maga is díjazott volt és most ő adja át majd az egyik elismerést. De a feltörekvő, magyar márkákat kedvelő ismert emberek is itt lesznek, T. Danny például vagy Kiss Ramóna. Izgalmas este elé nézünk, hisz Demeter Richard, Kerényi Virág és Kiss Márk divatbemutatóját is megtekintheti jubileumi gálára érkező közönség. És hogy ki lesz az év fodrásza vagy sminkese? Május 23-án este az Akváriumban kiderül!

További információk itt: https://fashionawards.hu/