•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Power Mom Club- power mamik bevetésen

Két fantasztikus anyuka létrehozta a Power Mom Club online edukációs weboldalt, amely hiánypótló szolgáltatásokkal éri el a gyermekükkel otthon maradó édesanyákat.

A powermamik a saját időbeosztásuk szerint hasznosan és tartalmasan tölthetik el szabadidejüket, miközben önmagukat is fejlesztik és kikapcsolódnak. A Club több mint 30 különböző témájú online kurzussal, hozzájuk kapcsoltan a szakmájuk iránt elkötelezett szakértővel karöltve indult el és jelenleg közel 50 órányi anyaggal kínálnak fejlesztési és szórakozási lehetőséget a mamiknak és gyermekeiknek.

 

Minden szakértő pontosan tudja, hogy az anyáknak időt kell szakítaniuk magukra, pihenni, töltődni, nem csak mindig a gyermekkel foglalkozni, az ő életének megfelelni és mindeközben utolsó helyre helyezni saját magukat. A kimerült és a hosszú hónapokra a négy fal közé szorult édesanyák idővel fásulttá válnak, beszűkülnek, és bizonyos súlyosabb esetekben a depresszió jelei is megjelenhetnek. A Power Mom Club arra szeretné ösztönözni az édesanyákat, hogy kezdjenek el magukkal foglalkozni, teremtsenek saját maguk számára is naponta egy kis énidőt. (Boldog anyuka - boldog babuka! - mondja egy ismerősöm mindig és milyen igaza van!) Ennek érdekében jött létre a folyamatosan bővülő facebook csoportjuk is, ahol többnyire anyákat érintő témákat beszélnek meg, egy kis humorral fűszerezve.


A Club weboldalán található tanfolyamok különböző időtartamúak és úgy állították össze a Club alapítói, hogy időben beleférhessen az anyukák életébe. Témaköröket tekintve van itt minden, ami szem szájnak ingere: az otthoni szépségápolástól kezdve az egészségmegőrzésen, mozgáson keresztül, a pszichológiai témákon, a lexikai tudásunkat gyarapító ismeretterjesztő kisfilmeken, gyermekneveléssel kapcsolatos előadásokon túl még a munkába visszatérő anyukákon is igyekeznek segíteni stb.. A workshopokat annyiszor nézhetjük meg, ahányszor szeretnénk és ha megzavarna minket valami vagy valaki, akkor a rendszer onnan folytatja az oktatást, ahol abbahagytuk! 


„...A Clubot azért hoztuk létre, mert éreztük, hogy többre vágyunk. Imádjuk a gyerekeinket,
de fontosnak tartjuk, hogy ne szűnjünk meg létezni, mint Nő, mint folyamatosan fejlődni
vágyó Nő! A kurzusok tematikáit úgy állítottuk össze, hogy mind testi, lelki és szellemi
síkon egyszerre tudjanak fejlődni az Anyák!
” – mondta Hirsch Zsanett, a Power Mom Club
egyik alapítója. „...Olyan hiteles és szakmájuk iránt elkötelezett szakértői csapat áll a Club mögött, akiknek a szavait isszuk és akik sokkal színesebbé és gazdagabbá tudják tenni az életünket! Ez egy olyan szuper közösség, ahol a powermamik egymást segítik, ahol együtt, közösen fejlődhetünk és így egy sokkal kiegyensúlyozottabb, boldog énünket fordíthatjuk a világ felé!” – tette hozzá Nébald Alexandra, a Power Mom Club másik alapító tagja.


Természetesen a Power Mom Club anyukái gondoltak a gyerekekre is. A jelenlegi tanfolyamok között minden gyermek megtalálhatja érdeklődésének megfelelő témakört, ugyanis van itt balett, gyerekjóga, thai box, angol nyelvű foglalkozás, izgő-mozgó torna, agytorna stb., ezzel is
támogatva, hogy az anyukák kicsit megszusszanhassanak.

 

A PMC igyekszik a nőkön anyagilag is segíteni, ezért minden megvásárolt PMC előfizetés után 1.000 Ft-ot a Női Egészségért Alapítvány részére utalnak el. Ezzel is az anyák közötti összefogást hirdetik és közösen küzdenek a meddőség vezető okaként számontartott betegség, az endometriózis ellen. Valamint jelképesen örökbefogadták a hajdúböszörményi Katica Családok Átmeneti Otthonát és részükre folyamatosan szerveznek ruha, babakelengye és tartós élelmiszergyűjtést is. 

A Power Mom Club lényege, hogy egy vagy most akár három havi tagsági díjért cserébe a jógától a sminkelésig mindenféle tanfolyamot kipróbálhatsz, online, akár az altatási idő után vagy hajnalban, pont akkor és pont úgy, ahogy neked jó. De a gyerekek sem maradnak workshopok nélkül, őket is lefoglalhatja egy-egy izgalmasabb foglalkozás, amit a Club felületén találnak.